Unieke korte rijopleiding rijles/

Praktijkles voorbereiding op afstand

 

rijles met Lescam

Een unieke korte rijopleiding, die je ALLEEN bij rijschool LesNu kunt volgen!

Rijschool LesNu heeft in samenwerking met Lescam-educatie voor haar leerlingen een korte rijopleiding ontwikkeld.
Onze korte rijopleiding zorgt ervoor dat je straks minder rijlessen nodig hebt en toch in een snel tempo vordering kunt maken. Dankzij de bijzondere context blijft de kwaliteit behouden! Essentie van deze rijopleiding is, dat jij een deel van je praktijklessen thuis zelf voorbereidt, met ons bijzondere lesmateriaal dat speciaal hiervoor ontwikkeld is en uniek is in Nederland!

Hoe is onze korte rijopleiding / praktijkles voorbereiding ontstaan?

Tijdens de lockdownperiode hebben wij van de praktijklessen instructievideo’s gemaakt. Deze hebben we uitvoerig getest en online beschikbaar gemaakt voor onze leerlingen.

Door het verbod op fysieke rijlessen hebben onze leerlingen noodgedwongen hun rijopleiding gedurende 2 maanden moeten onderbreken. Onze unieke instructievideo’s (rijles op afstand) hebben ervoor gezorgd dat zij hun aanvangsniveau behielden en zich konden voorbereiden op nieuwe rijlessen.

Na de lockdown hebben wij alle instructievideo’s en bijbehorende protocollen aan onze leerlingen aangeboden ter voorbereiding op de praktijklessen.

 

praktijkles voorbereiding autorijles

Praktijkles voorbereiding - minstens 30% minder rijlessen nodig

Het is ons opgevallen, dat als leerlingen, voordat ze met hun praktijklessen beginnen, zich thuis voorbereiden - theorie via ITheorie en qua praktijk met onze unieke toolPraktijklesVoorbereiding – ze minstens 30% minder praktijklessen hoeven te nemen. Dankzij de grondige voorbereiding maken ze net zoveel en misschien nog wel meer kans om in 1 keer te slagen voor hun rijbewijs.

Wie kan gebruik maken onze unieke voorbereiding op praktijklessen?

Onze korte rijopleiding is vooral geschikt voor de volgende doelgroepen:

1. leerlingen met een klein budget die toch een complete en efficiënte rijopleiding willen volgen, met grote slagingskans.

2. leerlingen met een drukbezette agenda met weinig tijd voor het volgen van praktijklessen, die een rijopleiding willen volgen met een lager aantal lesuren, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en de kans om in 1 keer te slagen voor hun rijbewijs.

Ben je geïnteresseerd in deze unieke korte rijopleiding / praktijkles voorbereiding?

Neem dan contact met ons op om een intest/proefles te inplannen. Plan je rijles in bij de beste rijschool van Zaandam & Amsterdam

rijschool amsterdam slagingsgarantie

Meld je nu aan voor een proefles!

3 + 14 =