Rijschool beoordeling - Reviews

Hicran Omrak

Cengiz legt goed uit. Hij is best geduldig en zijn rijlessen zijn zeer leerzaam en plezierig.

Ilknur Omrak

Lesnu heeft mijn dochter goed begeleid. Zij was in goede handen. Na 1 proefles was het advies: zeer goed. Ook was er meteen een klik. Goede samenwerking en geslaagd doel!

Nasra Hussein

In één keer geslaagd voor mijn rijexamen. Een hele goede rijschool en je instructeur staat klaar om je stap voor stap naar examenniveau te brengen.

Url Correa

Goede rijschool! Ik kon met veel vertrouwen afrijden!

Saliha

Dankzij Lesnu is het mij gelukt om in 1 keer te slagen. Had zelf ook een beetje haast voor mijn rijbewijs. Cengiz heeft er alles aan gedaan om voor mij plek te maken en mij zo goed mogelijk voor te bereiden op mijn examen. Hij is zelf heel aardig en geeft kritiek als dat nodig is. Dat had ik ervoor over, want daardoor heb ik mijn examen in 1 keer gehaald. Heb zelf in het verleden een aantal keer bij andere bedrijven les gevolgd, maar Lesnu is gewoon anders. AANRADER dus! Respect blijft jongens! Bedankt voor alles!

Amir Alnomani

Natuurlijk ben ik ook in een keer geslaagd met de hulp van rijschool Lesnu .
Normaal gesproken moet je geluk hebben met de eerste rijschool die je kiest om daarbij ook gelijk een instructeur te vinden die bij je past.
Doordat dit vaak niet het geval is kost het extra veel lessen,en dus geld, om klaar te zijn voor een examen.
Bij Lesnu wordt er eerst gekeken naar je leerstijl en aan de hand daarvan wordt de manier van lesgeven aangepast. Voor mij maakte dit veel meer uit dan ik dacht.
Voorheen heb ik een aantal rijlessen gehad bij een andere rijschool en daar kwam het een stuk langzamer binnen. Ik had uiteindelijk meer behoefte aan concretere kennis en uitleg
waar ik op kon vertrouwen,en bij Lesnu werd hier rekening mee gehouden.
Verder was de lescam een handige toevoeging, als je geconcentreerd bezig bent tijdens het rijden heb je soms niet door wat je nou precies fout doet.
Met de lescam is dit dus makkelijk terug te kijken. Lesnu zou ik iedereen aanraden en voor mensen die net als ik behoefte hebben aan een concretere aanpak zou ik zeker
kijken naar de 100% slagingsgarantie bundel die ze hebben.

Emine Atmaca

Cengiz legt dingen goed uit tot je het begrijpt. Je moet open staan voor feedback want zo leer je van je fouten! Ik heb er veel van geleerd, en ik ben in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen… bedankt voor alles!

Loïs Vaars

Yes, eerst theorie binnen en nu in 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen! Dank je Cengiz, voor je hulp!

Marijke van de Werken

Hele fijne, leerzame en leuke lessen gehad met hele goede begeleiding! Dankje Cengiz voor je geduld en je goede hulp!

Jeffrey Lithgow

Als je een goede instructeur zoekt die je op een rustige, heldere wijze vertelt wat goed ging en ook wat beter kon ben je hier aan het juiste adres. De instructeur is iemand die zijn werk serieus neemt en er ook voor zorgt dat er gelachen kan worden tijdens de rijlessen. Hij heeft een goed systeem ontwikkeld waarmee je je voortgang goed kunt bijhouden. Hierdoor is inzichtelijk wat je allemaal geleerd hebt en ook waar je extra aandacht aan moet geven. Aanrader!

Mona Hellings

Na een dagcursus in 1x geslaagd voor mijn autotheorie! Super!

Caelesta Kamberg

Vandaag geslaagd voor mijn praktijkexamen!
Dankjewel Cengiz!

Samow M.

Iedereen die een rijschool zoekt, raad ik Rijschool Lesnu aan. De instructeur geeft je les en advies op een heldere en professionele manier. Hij stoomt je met vragen en kennis naar een rijbewijs. Nogmaals, de beste rijschool. 🙂

Deniz Verveer

Yeah, vandaag in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij Cengiz. Leerzame lessen. Aanrader!

Peter Lauffer

Bedankt voor de hulp bij m’n autotheorie, Cengiz!

Peter Lauffer

Miquel Gilliot

Vandaag in een keer geslaagd en dat allemaal omdat ik mijn lessen heb gevolgd bij rijschool Lesnu. Hartelijk dank aan mijn rij-instructeur Cengiz! Hij zet alles op alles om zijn leerlingen te laten slagen. Een top rijschool!

Schrijf je snel in en raad al je vrienden aan om ook voor Lesnu te kiezen.

Christian Hamelers

Geslaagd voor mijn praktijkexamen!
Cengiz is een top gozer, erg rustig tijdens rijlessen maar houdt je wel goed er bij!

Julia Sophie Pfeil

Eerste rijles achter de rug met Cengiz! Ik was erg nerveus, maar door hem was het wel veilig . Duidelijke uitleg, vertrouwen en geruststelling vond ik erg fijn . Ik zou het iedereen aanraden !

Arian Klunder

Helemaal top! In één keer geslaagd bij Cengiz. Hij geeft duidelijk uitleg, is geduldig maar ook streng, en weet precies wat ze op het examen willen zien om je rijbewijs te halen. Mooie en comfortabele auto (Volvo V40) waarin lessen een plezier is. Nogmaals bedankt Cengiz!

Lois Vaars

Super goede plek om je rijbewijs te halen. Cengiz is vriendelijk, oprecht en weet waar hij het over heeft. Ik heb met veel plezier hier rijlessen gevolgd.

Kelyn Yeutukhovich

De instructeur neemt goed de tijd voor duidelijke uitleg.

Visar Ilazi

Als je snel en effectief je rijbewijs wilt halen, is dit het juiste adres.

Shivan van Groningen

Een goeie les school die duidelijk is in wat nodig en wat niet! Ik ben in 1 keer geslaagd trouwens bij Rijschool Lesnu Een aanrader dus !

Shêdu Carrilho

Je hebt te maken met een rij-instructeur die je graag in één keer je rijbewijs ziet halen. Ook motiveert en pusht hij je naar een bewuste rijstijl. De rijlessen zijn elke week weer erg gezellig en leerzaam!

Moise Hellings

Zeer professionele en aardige instructeur waarmee je tussendoor ook grapjes kunt maken. Had “rijangst” en daar heeft hij me overheen geholpen, waardoor ik in een mum van tijd m’n rijbewijs (in 1 keer) heb gehaald. Hij is totaal niet streng en legt je alles rustig en kalm uit. Ook de theoriecursus die hij verzorgt was zo goed, dat ik de dag daarna met maar 1 foutje m’n examen heb gehaald! Rijschool LesNu is een echte aanrader!!

Vallerie Geerdorf

De leukste en de beste plek om je rijbewijs te halen Topgozer!!

Nasra Hussein

In één keer geslaagd voor mijn tussentijdse toets. Een hele goede rijschool en je instructeur staat klaar om je stap voor stap naar examenniveau te brengen. Ik ben echt super tevreden over LESNU. AANRADER!!

Rick van de Dood

Goede en leuke lessen! Geslaagd voor mijn praktijkexamen!

Stephan

Ik heb onlangs met veel plezier mijn rijbewijs bij Lesnu gehaald. Ik ben zeer tevreden. Je krijgt op een professionele maar ook gezellige manier les, waardoor je ontspannen bent en je alles goed in je op kunt nemen.

Met Lesnu ging ik goed voorbereid en zelfverzekerd het examen in en ben dan ook geslaagd.

Belle Lammers

ik heb mijn lessen bij rijschool Lesnu als heel prettig en goed ervaren. Ik kreeg altijd het gevoel dat alles mogelijk was en dat ik alles kon aan geven. Van af het begin was het erg duidelijk wat en hoe er les werd gegeven en ik heb op een hele fijne wijze alles geleerd tijdens altijd gezellige lessen waardoor ik nu mijn rijbewijs binnen heb!

Rafiella Gilliot

Met veel plezier rijlessen bij Cengiz gevolgd. Concreet, doelgericht en ondersteunend. Goede communicatie waarbij het duidelijk word waar je aan moet werken. Top top top!

Demi Joëlle Taverne

Super goede lessen , vanaf het begin al heel tevreden en terwijl je leert heb je ook super veel lol met de aardige rij-instructeur.

Peter Lauffer

Fijne leservaring! In 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen.

Mirko Vaars

Heel erg blij. Ik ben geslaagd voor mijn praktijkexamen.
5 sterren rijschool!

Lale Ulker

Rijbewijs binnen in een mum van tijd. Een heel aangename leservaring gehad. Bedankt LesNu!

Ayse Bali

Nadat mijn zoon zijn roze pas binnen had (bij LesNu) raadde hij me sterk aan om een opfris cursus te volgen. Na een tijd geen auto te hebben gebruikt leek dit ook wel het verstandigst om te doen. Mijn ervaring bij LesNu was zeer aangenaam. Zoals mijn zoon mij aanraadde, raad ik het iedereen aan.

Josta Drewes

Snel afspraken gemaakt en vriendelijk.

Fatia

Ik heb gereden bij Cengiz Magerramov. Een goede rijinstructeur die luistert naar de wensen van zijn leerling. Je krijgt snel het vertrouwen in je eigen kunnen, door de complimenten. Er wordt op een fijne manier tijd besteed aan de verbeterpunten. Ik raad deze rijschool om die reden zeker aan!

Lianne van de Werken

Met dank aan de leerzame lessen van Cengiz. De lessen vinden plaats in een ontspannen relaxte sfeer en er wordt geduldig ingespeeld op je persoonlijke behoefte. Rijschool Lesnu: het adres voor autorijlessen, een absolute aanrader!

Milan De vries

Gedisciplineerd autorijlessen en een gezellige rij-instructeur. Er wordt rekening gehouden met de tijd, wat voor mij heel kostbaar is. Super rijschool, dik tevreden tot zover.

Stephanie Wit

Graag deel ik ook mijn (tot nu toe) ervaring met Rijschool LesNu. Dag 1 werd ik op het afgesproken tijdstip opgehaald bij Amsterdam Sloterdijk. ( in de buurt van CBR) De les begon met een gesprek, wat jou als leerling op je gemak laat voelen. Elke les wordt opbouwend en afwisselend gegeven. Elke les zie ik een progressie, leer ik nieuwe dingen. Zo voel ik dat ik vooruit ga met mijn rijvaardigheden.

Momenteel zit ik op lesdag 15 en heb ik al zelfvertrouwen en weet ik zeker dat de garantie die mij is gegeven, bij het pakket dat ik genomen heb, voor het behalen van mijn rijbewijs plaats zal vinden. Hoop dat mijn ervaring een ander helpt de juiste richting op te gaan. Succes! Groetjes, Stephanie

stein de Boer

Ik ben erg te spreken over Cengiz en heb hem al aangeraden aan wat vrienden. Hij is erg beleefd, meelevend en brengt alle feedback erg positief, dit zorgt ervoor dat ik heel zeker achter het stuur zit. Cengiz heeft een brede ontwikkeling, zo kwam ik er ook laatst achter dat hij psychologie heeft gestudeerd, ik merk goed dat hij hierdoor specifieke sociale kwaliteiten kan gebruiken bij het feedback geven. Dit is denk ik de belangrijkste eigenschap die een rijleraar kan hebben: de leerling zelfvertrouwen en goede feedback geven. Hij zorgt ervoor dat er elke rijles weer progressie in je rijvaardigheid komt.

Cengiz houdt een progressieschema aan en neemt aan het eind van de les door wat we hebben gedaan en wat we de volgende les gaan doen. Hij herhaalt de feedback tot het kwartje valt, zodat je ook alle kleine dingen direct goed leert.