100% slagingsgarantie, als enige rijschool in NL!

Plan dan nu een proefles: van 75,- nu voor 25,-
 • vrijblijvend advies
 • les van een ervaren rij-instructeur
 • afstemming op je leergedrag
 • lesmethode met de Kolb-leerstijl
 • rijles met lescamera-systeem

   

  Hoe werkt het?

  Rijles op maat

  Onze rijlessen zijn precies afgestemd op de manier waarop jij jezelf nieuwe vaardigheden eigen maakt. Het rekening houden met je leerstijl is essentieel. Voorafgaand aan de proefles doe je een leerstijltest.

  Proefles

  Profiteer tijdelijk van €50 korting op een proefles. Je betaalt nu slechts 25 euro voor 90 minuten rijles. Dit bedrag krijg je terug als je bij ons je rijopleiding gaat volgen.

  Rijlespakket

  Na je proefles weet je rij-instrcuteur precies hoe je dingen optimaal aanleert en weet je hoeveel lessen je nodig hebt. Met onze slagingsgarantie ben je er zeker van dat je straks in 1 keer slaagt voor je rijbewijs. 

  Wat zit er allemaal in je rijlespakket?

  Theorieboek

  Tussentijdse toets

  Onbeperkt aantal keren praktijkexamen

  Het aantal te volgen lessen dat je nodig hebt wordt bepaald na je leerstijltest en je proefles

  Is het moment aangebroken dat je wettelijk oud genoeg bent om te beginnen met rijlessen? Of ben je al wat ouder en klaar voor een belangrijke stap in je weg naar volwassenheid: het onafhankelijk worden van openbaar vervoer, waarmee je je kansen op de arbeidsmarkt verder kunt vergroten?

  Het halen van je rijbewijs is financieel gezien een flinke investering, en al helemaal als je het uit eigen zak moet bekostigen. En dat is niet het enige wat je bezighoudt. Wat te doen als je, tegen de tijd dat het zover is, niet in 1 keer slaagt? Dan ben je nog meer geld kwijt aan extra lessen en een of meerdere herexamens.

  Gelukkig hoef je je daarover niet druk te maken. Rijschool LesNu biedt je als enige rijschool in Nederland 100% slagingsgarantie voor een vast, van tevoren overeengekomen bedrag, zonder bijkomende kosten. Jij weet precies waar je aan toe bent en dankzij onze unieke lesmethode, die gebaseerd is op jouw leerstijl en precies aansluit op de manier waarop jij jezelf nieuwe dingen eigen maakt, zijn wij zo zeker van je slagingskans, dat we jou een spijkerharde garantie durven te geven op het halen van je rijbewijs.

  Zeker weten dat je slaagt, zonder bijkomende kosten en rijlessen

  Onze unieke slagingsgarantie gaat veel verder dan de examengarantie zoals die door sommige rijscholen wordt aangeboden. Een examengarantie houdt in, dat als je bij de eerste keer afrijden onverhoopt zakt, de betreffende rijschool de kosten van het eerste herexamen geheel of deels voor haar rekening neemt. Wat er niet bij vermeld wordt, is dat je in een dergelijke situatie extra lessen zelf moet betalen, evenals een volgend herexamen, als je bijvoorbeeld door faalangst of onvoorziene omstandigheden de tweede keer ook zou zakken.

  Rijschool LesNu biedt je de zekerheid dat je slaagt, voor een vast, van tevoren overeengekomen bedrag, zelfs als je meerdere keren moet afrijden voordat je uiteindelijk je rijbewijs in ontvangst mag nemen. Wij nemen de bijkomende kosten voor onze rekening, idem dito voor de extra lessen.

  Waarom wij, als enige rijschool 100% slagingsgarantie aanbieden

  Waarom wij dit als enige rijschool in Nederland doen? Omdat wij geloven in transparantie en de slagingskans van onze lesmethode. Onze rijlessen zijn precies afgestemd op de manier waarop jij jezelf nieuwe vaardigheden eigen maakt. Het rekening houden met je leerstijl is essentieel.

  Als een rij-instructeur een goede reputatie qua lesgeven heeft, wil dat nog niet zeggen dat zijn/haar manier van lesgeven voor jou de juiste is. Zo niet, is de vraag: is hij/zij in staat of daartoe bereid om zich volledig aan je leerstijl aan te passen? Pas dan is je slagingskans optimaal. Omdat jouw manier van leren het uitgangspunt voor onze rijlessen vormt, durven wij glashard te beweren dat als je bij ons les neemt, je gewoon slaagt. En in 9 van de 10 gevallen gelijk al de eerste keer.

  Dankzij ons unieke instructiecamerasysteem (geen dashcam) kun je belangrijke leermomenten uit je rijlessen thuis op je computer bekijken. De intensieve begeleiding van onze instructeurs zorgt ervoor dat je de beelden snel kunt analyseren, in slechts een paar minuten van je kostbare tijd. Je weet precies wat de aandachtspunten voor je volgende rijles zijn –de beste manier om effectief van eventueel gemaakte fouten te leren en sneller vooruitgang te boeken.

  Je zult merken dat je zelfvertrouwen groeit, waardoor je beter beslissingen kunt nemen en veilig deelneemt aan het verkeer. Je kunt jezelf in alle rust en je eigen tempo voorbereiden op je rijexamen. Wij zorgen tijdens het hele traject voor optimale ondersteuning, zodat het wel heel vreemd moet lopen als je de eerste keer niet zou slagen. Mocht dat onverhoopt toch gebeuren, dan is er niets aan de hand. Dan kun je extra lessen nemen en onbeperkt herexamen doen, op onze kosten. Dus waar wacht je nog op? Vraag vandaag nog je proefles aan!

  Wanneer kun je van onze slagingsgarantie gebruik maken?

  Om gebruik te kunnen maken van onze unieke slagingsgarantie moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen. We zetten ze gemakshalve even voor je op een rijtje:

  1. Je moet een proefles hebben gevolgd. Omdat wij het liefst lesgeven aan gemotiveerde leerlingen, moet je je proefles reserveren. Profiteer tijdelijk van €50 korting op een proefles. Je betaalt nu slechts 25 euro voor 90 minuten rijles. Dit bedrag krijg je terug als je bij ons je rijopleiding gaat volgen. Onze proefles is veel meer dan even een stukje autorijden, je krijgt een vol uur les. Na je proefles weten wij precies hoe je dingen optimaal aanleert en weet je hoeveel lessen je nodig hebt om je rijbewijs te kunnen halen.

  2. Je dient je te houden aan de adviezen van je rij-instructeur m.b.t. het aantal benodigde rijlessen en de frequentie, evenals aan alle tijdens de rijles gegeven instructies. Afgesproken lessen moet je binnen 3 à 4 maanden volgen, dit om continuïteit te waarborgen (zo kun je vlot en efficiënt leren).

  3. Je dient binnen anderhalve maand je theorie-examen met een voldoende af te sluiten.

  4. Omdat afleren van dingen veel meer tijd kost dan vaardigheden gelijk op de juiste manier aanleren, kun je alleen gebruik maken van onze slagingsgarantie als je nog nooit eerder auto hebt gereden.

  5. Verder verwachten we dat je na elke rijles tenminste 10 minuten van je tijd besteedt aan huiswerk, dat wil zeggen het bekijken van video-opnamen van hoe je autorijdt en deze analyseren wat betreft eventuele verbeterpunten.

  6. Onze slagingsgarantie geldt in principe voor leerlingen van 17-30 jaar. Waarom wij deze leeftijdsgrens hanteren? In een lesauto met handgeschakelde versnellingsbak heeft 80% van je rijopleiding te maken met psychomotorische handelingen (voertuigbeheersing). Van je 17e tot 24e levensjaar zijn je psychomotorische vaardigheden optimaal, daarna nemen ze af en worden je in de tussentijd ontwikkelde affectieve vaardigheden sterker. Wij hebben gemerkt dat de meeste leerlingen van boven de 30 psychomotorisch niet meer hun topniveau van vroeger halen. Als je ouder dan 30 bent, kun je nog wel gebruik maken van onze slagingsgarantie, maar dan in onze lesauto’s met een automatische versnellingsbak.

  Hoe werkt het?

  Als je aan de boven gestelde voorwaarden voldoet, kun je een afspraak maken voor een proefles. Voorafgaand aan de proefles doe je eerst een leerstijltest. Deze bestaat uit 12 vragen die je per e-mail worden toegestuurd. Aan de hand daarvan kunnen we je leergedrag bepalen, waardoor wij je rijles op maat kunnen aanbieden.

  Je rij-instructeur bepaalt na afloop van de proefles of je gebruik kunt maken van onze slagingsgarantie. Hierbij kijkt hij/zij naar de volgende criteria:

  - je aanvangsniveau (heb je bijvoorbeeld al op een bromfiets gereden, of veel gefietst?)
  - de snelheid waarmee je nieuwe dingen je eigen maakt
  - je gevoel tijdens het rijden (voel je je op je gemak tijdens het autorijden, of heb je last van faal- of verkeersangst?)

  Met onze slagingsgarantie ben je er zeker van dat je straks je rijbewijs haalt en een vast, van tevoren afgesproken bedrag betaalt, ongeacht het aantal keren dat je eventueel herexamen moet doen en het aantal extra rijlessen dat je nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat je slaagt!

  Wat zit er allemaal in je rijlespakket?

  - theorieboek
  - tussentijdse toets
  - onbeperkt aantal keren praktijkexamen
  - het aantal te volgen lessen dat je nodig hebt wordt bepaald na je leerstijltest en je proefles

  NB. De slagingsgarantie komt te vervallen als:

  - je een maand (of langer) stopt met rijlessen, of regelmatig rijlessen annuleert
  - je 2 weken of langer geen huiswerk hebt gedaan

  Ik voldoe niet aan alle gestelde voorwaarden. Wat nu?

  Maak je geen zorgen, als je niet aan alle hierboven gestelde voorwaarden kunt voldoen, bijvoorbeeld door een drukke agenda qua werk of om andere redenen, kunnen wij je nog diverse andere voordelige rijlespakketten aanbieden. Met onze rijlessen op maat kun je er zeker van zijn dat je uitstekend en veilig leert autorijden en straks het felbegeerde roze pasje in ontvangst kunt nemen. Zet nu de volgende stap in je weg naar onafhankelijkheid.

  reserveer je proefles!

  1 + 8 =