De beste rijschool van Zaandam - LESNU

Leer veilig rijden bij de beste rijschool van Zaandam!

Plan een proefles (90 min.) - van 85,- nu voor 40,-

  • rijles met lescam
  • bijzondere lesmethode
  • afstemming op je leergedrag

 

rijschool zaandam

De enige autorijschool in NL met 100% slagingsgarantie

 

Woon je in Zaandam of omgeving Zaanstad, wil je je rijbewijs halen en ben je op zoek naar een solide rijschool die jou uitstekend leert autorijden? Dan ben je bij rijschool LesNu aan het juiste adres. Al 10 jaar zijn wij een van de rijscholen met het hoogste slagingspercentage van Nederland. Dankzij onze unieke 100% slagingsgarantie en moderne, volledig op jouw leergedrag afgestemde lesmethode, weet je zeker dat je straks in 1 keer slaagt voor je rijbewijs.

Veilig en voordelig leren autorijden

Onze missie is het om ervoor te zorgen dat jij straks veilig kunt deelnemen aan het verkeer. In onze rijlessen maken wij gebruik van moderne methoden en hulpmiddelen, die ervoor zorgen dat je sneller en efficiënter leert autorijden. Hierdoor heb je minder rijlessen nodig ter voorbereiding op je rijexamen. Zo kun je je rijopleiding sneller doorlopen en ben je minder geld kwijt, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Beter leren door inzicht in je rijgedrag

Om veilig te kunnen deelnemen aan het verkeer, is het belangrijk dat je ervan bewust bent hoe jij je als bestuurder gedraagt en hoe andere weggebruikers daarop reageren. In onze lessen gebruiken wij hiervoor diverse moderne hulpmiddelen:

* rijles op maat – je instructeur houdt rekening met jouw leergedrag
* rijles met de Lescam, voor zelfanalyse en efficiënter leren
* unieke instructievideo’s die je thuis kunt bestuderen en je kennis scherp houden

Rijles op maat bij autorijschool LesNu

Bij rijschool LesNu te Zaandam vinden wij het heel belangrijk dat je als leerling optimaal kunt leren. De ervaring leert, dat je het beste leert van een instructeur die bij zijn/haar lessen rekening houdt met je leergedrag. In je allereerste les wordt je daarom een leerstijltest afgenomen. Zo kan je instructeur zijn/haar lessen naadloos afstemmen op hoe jij jezelf nieuwe vaardigheden aanleert.

Rijles met de lescam bij rijschool LesNu 

Al onze lesauto’s zijn voorzien van een lescam, zodat jij achteraf op je gemak kunt bekijken en analyseren wat je allemaal in je rijlessen doet. Zo kun je de lesstof sneller en efficiënter verwerken. Je kunt precies zien wat je goed en fout doet, waardoor je in alle rust kunt werken aan je verbeterpunten. Je zelfvertrouwen groeit er ook door, waardoor eventuele angst om te falen aanzienlijk minder wordt.

Heldere rijlessen en uitgebreide ondersteuning

Onze rij-instructeurs hebben een intensieve didactische training gevolgd, zijn sociaal heel vaardig en kunnen jouw cognitieve vaardigheden snel beoordelen. Dit is je garantie voor eersteklas onderwijs en ondersteuning op maat en een heel grote kans dat je gelijk de eerste keer slaagt voor je rijexamen.

LesNu – een moderne rijschool die voortdurend in beweging is

Bij autorijschool LesNu staan we alleen stil indien een verkeerssituatie daarom vraagt. In de afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een van de meest veelzijdige en gedegen rijscholen van Nederland, en de enige die een unieke 100% slagingsgarantie aanbiedt. Wij blijven doorgaan met onszelf te ontwikkelen, zodat jij er zeker van bent dat je een uitstekende, didactisch verantwoorde rijopleiding krijgt.

Meld je nu aan bij de beste rijschool van Zaandam en slag in 1 keer voor je felbegeerde roze pasje!

10 + 3 =