Rijlessen
Proefles en opleidingsadvies gratis proefles van 60 minuten (Voorwaarden naar hoofdpagina)€ 35,00
Rijles 60 minuten€ 38,00
Pakket 10 rijlessen€ 375,00
Theorie-examen CBR€ 35,-
Tussentijds toets€ 160,-
De tussentijdse toets is een rijtest die verloopt als een echt examen. Het is een goede manier om te wennen aan de gang van zaken tijdens het rijexamen.
Eerste praktijkexamen CBR€ 280,-
Een eerste praktijkexamen, inclusief bemiddelingskosten en verhuur van auto, en EV (eigen gezondheidsverklaring). Dit vindt plaats bij het CBR.
Herkansing praktijkexamen CBR€ 250,-
Herkansing van het praktijkexamen, inclusief bemiddelingskosten en verhuur van auto, vindt plaats bij het CBR.
BNOR examen CBR€ 320,-
Een los praktijkexamen, inclusief bemiddelingskosten en verhuur van auto, vindt plaats bij het Bureau Nader Onderzoek Rijvaardigheid. Dit is nodig na de 4e herkansing bij het CBR.
Faalangstexamen CBR€ 350,-
Een eerste praktijkexamen voor personen met faalangst, inclusief bemiddelingskosten en verhuur van auto. Dit vindt plaats bij het CBR.
Opfrisles Het is al weer even geleden dat je het rijbewijs hebt gehaald en je hebt tijdje niet gereden en durft niet zelfstandig te rijden. Aantal opfrislessen zal handig zijn om zelfvertrouwen terug te brengen door tips en begeleiding van je rijinstructeur.
Opfrisles 120 minuten€ 60,00
Rijangst Mensen met rijangst zijn bang om auto te rijden. Ze zitten met een zeer gespannen of angstig gevoel achter het stuur, of vermijden autorijden helemaal. Bij rijangst krijg je het gevoel te blokkeren, angst om de controle te verliezen en in paniek te raken. De mate van angst kan variëren. Samen met je rijangst coach wordt er een plan van aanpak doorgesproken. Stap voor stap, in een veilige situatie leer je rijangst te overwinnen.
Rijangst begeleiding  120 minuten€ 75,00