stein de Boer

Ik ben erg te spreken over Cengiz en heb hem al aangeraden aan wat vrienden. Hij is erg beleefd, meelevend en brengt alle feedback erg positief, dit zorgt ervoor dat ik heel zeker achter het stuur zit. Cengiz heeft een brede ontwikkeling, zo kwam ik er ook laatst achter dat hij psychologie heeft gestudeerd, ik merk goed dat hij hierdoor specifieke sociale kwaliteiten kan gebruiken bij het feedback geven. Dit is denk ik de belangrijkste eigenschap die een rijleraar kan hebben: de leerling zelfvertrouwen en goede feedback geven. Hij zorgt ervoor dat er elke rijles weer progressie in je rijvaardigheid komt.

Cengiz houdt een progressieschema aan en neemt aan het eind van de les door wat we hebben gedaan en wat we de volgende les gaan doen. Hij herhaalt de feedback tot het kwartje valt, zodat je ook alle kleine dingen direct goed leert.

Ik ben erg te spreken over Cengiz
Ik ben erg te spreken over Cengiz en heb hem al aangeraden aan wat vrienden. Hij is erg beleefd, meelevend en brengt alle feedback erg positief, dit zorgt ervoor dat ik heel zeker achter het stuur zit. Cengiz heeft een brede ontwikkeling, zo kwam ik er ook laatst achter dat hij psychologie heeft gestudeerd, ik merk goed dat hij hierdoor specifieke sociale kwaliteiten kan gebruiken bij het feedback geven. Dit is denk ik de belangrijkste eigenschap die een rijleraar kan hebben: de leerling zelfvertrouwen en goede feedback geven. Hij zorgt ervoor dat er elke rijles weer progressie in je rijvaardigheid komt. Cengiz houdt een progressieschema aan en neemt aan het eind van de les door wat we hebben gedaan en wat we de volgende les gaan doen. Hij herhaalt de feedback tot het kwartje valt, zodat je ook alle kleine dingen direct goed leert.