Een unieke stap in je carrière: word rij-instructeur bij rijschool LesNu!

Wegens een sterk groeiend aantal aanmeldingen van nieuwe leerlingen is Rijschool LesNu, de meest innovatieve rijschool van Nederland, die als enige 100% slagingsgarantie aanbiedt, op zoek naar beginnende rij-instructeurs. Sta je ervoor open om je manier van lesgeven af te stemmen op de leerstijl van je leerlingen? Dan willen wij graag met je kennismaken.

rijinstructeur

 

Vertel ons alvast iets meer over jezelf. Je kunt beginnen met het beantwoorden van de volgende vragen:

1. Heb je in de afgelopen twee jaar je rij-instructeursdiploma gehaald?
2. Werk je momenteel als freelancer, of heb je een eigen rijschool?
3. Ben je franchisenemer bij een andere rijschool?
4. Of ben je in loondienst en overweeg je om voor jezelf te beginnen?
5. En tot slot de hamvraag: waarom wil je werken bij LesNu? We zijn heel erg benieuwd naar je antwoorden.

 

Zet de volgende stap in je carrière! Rijschool LesNu biedt je een transparant franchisecontract met diverse aantrekkelijke voordelen:

1. je krijgt gratis* een intensieve training die je in staat stelt om je manier van lesgeven aan te passen aan de leerstijl van je leerlingen, waardoor ze veel sneller en effectiever de door jou aangeboden leerstof opnemen en hun slagingskansen drastisch vergroten
2. gunstige financiële vooruitzichten - je gaat veel meer verdienen dan bij andere werkgevers
3. rijschool LesNu zorgt voor een aanbod van potentiële leerlingen die enorm gemotiveerd zijn om hun rijbewijs te halen en dus heel aandachtig naar je luisteren
4. een gevoel van vrijheid in je werk is belangrijk - vandaar dat je zelf mag bepalen in welk merk auto je gaat lesgeven
5. de mogelijkheid om je favoriete merk lesauto te leasen.

PS. Even voor de duidelijkheid: je lesauto dient een instructiecamerasysteem (lescam) aan boord te hebben, of je moet bereid zijn tot de aanschaf daarvan. Eventuele externe cursussen en/of bijscholing die je dient te volgen, zul je eveneens zelf moeten financieren.

De lescam en de juiste manier van het gebruik ervan is een van de belangrijke elementen in ons succes. De aanschaf van een lescam is enorm belangrijk en zeer de moeite waard: dankzij de lescam kun je heel snel verkeerssituaties met je leerlingen doorspreken en gemaakte fouten duidelijk maken. Je leerlingen kunnen de opnamen van de lessen meenemen naar huis en die op hun gemak bekijken op hun computer. Ze analyseren de aandachtspunten (dat is maximaal 10 minuten huiswerk) en kunnen zich zo optimaal voorbereiden voor hun volgende rijlessen.

*NB. De aangeboden (interne) training in lesgeven op maat, waarbij de leerstijl van de leerling centraal staat, is gratis, op voorwaarde dat je minstens anderhalf jaar als rij-instructeur voor rijschool LesNu gaat werken. Indien je besluit om binnen deze periode als zelfstandig rijschoolhouder verder te gaan, dien je het cursusgeld voor deze training terug te betalen.Een unieke stap in je carrière: word rij-instructeur bij rijschool LesNu!Is het moment aangebroken dat je wettelijk oud genoeg bent om te beginnen met rijlessen? Of ben je al wat ouder en klaar voor een belangrijke stap in je weg naar volwassenheid: het onafhankelijk worden van openbaar vervoer, waarmee je je kansen op de arbeidsmarkt verder kunt vergroten?

rij-instructeur

word nu rij-instructeur bij rijschool LesNu!

Hoe heb je ons gevonden

8 + 3 =